Børne TV

På TV-guiderne, TV-oversigt.dk og TV-programmer.dk finder du en unik oversigt over børneprogrammer på de mest populære børnekanaler. Kanalerne er Ramasjang, Nick Jr., Nicktoons, Nickelodeon, Cartoon Network, Boomerang og Disney Channel.

  • Ramasjang er DR’s børnekanal, der sender for børn i alderen 3-10 år. Ramasjang har et bredt udvalg af programmer, der både er underholdende og lærerige. Nogle af de mest populære programmer på Ramasjang er Migo og Molle, Byggemand Bob, Ulven Lulu og Læsehest.
  • Nick Jr. er en børnekanal, der sender for børn i alderen 2-6 år. Nick Jr. har et fokus på at udvikle børns fantasi og kreativitet. Nogle af de mest populære programmer på Nick Jr. er Paw Patrol, Peppa Pig, Bing og Shimmer & Shine.
  • Nicktoons er en børnekanal, der sender for børn i alderen 6-11 år. Nicktoons har et fokus på underholdning og action. Nogle af de mest populære programmer på Nicktoons er SpongeBob SquarePants, The Loud House, Teen Titans Go! og Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.
  • Nickelodeon er en børnekanal, der sender for børn i alderen 6-15 år. Nickelodeon har et bredt udvalg af programmer, der både er underholdende og lærerige. Nogle af de mest populære programmer på Nickelodeon er Henry Danger, The Thundermans, Dora the Explorer og Blue’s Clues & You!.
  • Cartoon Network er en børnekanal, der sender for børn i alderen 6-15 år. Cartoon Network har et fokus på action og eventyr. Nogle af de mest populære programmer på Cartoon Network er Steven Universe, Adventure Time, The Amazing World of Gumball og Teen Titans Go!.
  • Boomerang er en børnekanal, der sender for børn i alderen 2-12 år. Boomerang har et fokus på klassikere som Tom & Jerry, Bugs Bunny, Scooby-Doo og Yogi Bear.
  • Disney Channel er en børnekanal, der sender for børn i alderen 6-12 år. Disney Channel har et fokus på underholdning og familieværdier. Nogle af de mest populære programmer på Disney Channel er Descendants, The Owl House, Mulan og Moana.

På TV-guiderne, TV-oversigt.dk og TV-programmer.dk kan du finde en oversigt over alle børneprogrammer på de mest populære børnekanaler. Oversigten er opdelt efter kanal, aldersgruppe og tidspunkt. Du kan også søge efter specifikke programmer eller kanaler.

Oversigten er en god måde at finde ud af, hvad der bliver sendt på børnekanalerne, og hvad dit barn vil kunne lide at se.