Ammebrikker

Ammebrikker, suttebrikker og brystskjold er én og samme betegnelse. Ammebrikker bruges under amning for at lette amning ved indadvendte brystvorter eller for at skåne mod slidtage eller skade af brystvorten. Men hvad bør man vide om ammebrikker?

Ammebrikker; for dig og dit barn

En ammebrik handler om andet og mere end at skåne den sarte hud omkring brystvorten. Ammebrikker og suttebrikker handler om at få den bedste oplevelse ved amning for både dig og dit barn. Som nybagt mor ammer du mange gange, mens barnet er spæd, så det betaler sig at være godt forberedt og tænke lidt fremad.

Uanset om du er førstegangs- eller flergangsmor vil amningen med netop dette barn altid være en unik og særlig oplevelse. En oplevelse der skal tilpasses lige præcis jer to. Måske har du ikke brugt suttebrikker tidligere, men ikke to børn er ens og det gælder også, når man taler om amning.

Forhandlere af ammebrikker

Bedømmelse

Hjemmeside

Babysam.dk

Kærebørn.dk

Kroppen reagerer forskellig på hver graviditet og den følsomme hud på brystvorten kan sagtens være ekstra sensitiv efter en graviditet. Også selvom den måske ikke har været det før. Suttebrikker hjælper mange i perioder med behov for særlig skånsom amning og andre under hele ammeperioden.

Suttebrikker; den moderne løsning

Erfaring er godt, men udvikling er bedre, når det kommer til suttebrikker. Hvis du foretrækker at amme selv, så lad ikke smårifter og sensitiv hud omkring brystvorten stå i vejen for den intime nærhed mellem dit barn og dig. Hjælp dit barn på vej mod en lettere amning med brystskjold og suttebrikker. De ultratynde, hudvenlige suttebrikker er udviklet til at bevare den vigtige duft og hudkontakt, som dit barn har brug for under amning.

Udskæringer og huller de helt rigtige steder tillader barnet at mærke morens hud og duft. En god pasform sikrer desuden komfort for begge parter. Vælg den rette størrelse, så suttebrikken passer præcis – og husk, størrelsen på brystet ændrer sig ofte i løbet af ammeperioden, så suttebrikken bør måske tilpasses løbende.

Er du i tvivl om hvilket mærke af suttebrikker, du skal vælge, så er suttebrikker fra enten Medela eller Philips Avent. blandt markedets mest populære og mest solgte.

Hvordan bruges ammebrikker?

Det er enkelt – ammebrikker købes i pakker med flere, så du altid kan have en ren klar, når det bliver ammetid. Ammebrikkerne kan genbruges og skal blot skoldes efter brug. Suttebrikken lægges på brystet, så det dækker brystvorten. Den udskårne del af suttebrikken vendes, så barnets næse får fri adgang til huden på brystet og dermed din duft.

Forhandlere af ammebrikker

Bedømmelse

Hjemmeside

Babysam.dk

Kærebørn.dk

Størrelsen på ammebrikken skal ikke være større end højst nødvendig, men skal samtidig dække det sarte område omkring brystvortet. Et område som barnet berører med ansigtet under amningen. Skifter du bryst under amning flytter du blot suttebrikken med over til det andet bryst eller tager en ny. Efter amning skoldes og tørres suttebrikken og er klar til brug igen, når guldklumpen bliver sulten.

Undgå smerter eller hudirritation ved amning fra sprukne eller ømme brystvorter. Suttebrikker er det nemme, lille hjælpemiddel, der gør den store forskel – og hjælper både dig og dit barn. Er dine brystvorter allerede revnede, kan vi anbefale Medela Purelan, som kan købes her.

Indadvendte brystvorter

Du kan sagtens amme, selv om dine brystvorter er indadvendte eller små. Suttebrikker skaber den brystvorteform, der passer til dit barns mund, så amning kan blive en naturlig og ukompliceret del af den søde tid.

Hvornår skal man bruge ammebrikker?

Ammebrikker er perfekte, hvis du har fået sår eller revner på dine brystvorter. Har du indadvendte brystvorter, kan de oftest også løse dette problem.

Skriv en kommentar